© De Nil Vleeswaren 

Website door Sky Design

125 Jaar liefde voor het paard

Al 125 jaar staat De Nil Vleeswaren in de streek van Hamme synoniem voor uitmuntend paardenvlees. De oorspronkelijke slagerij, gestart in 1898, werd uitgebouwd tot één van de belangrijkste authentieke paardenvleesbedrijven van het land.

Dat ambachtelijk fabriceren is onze grootste troef en maakt het verschil. Boulogne is een zeer ingewikkeld product om te maken. Een optimale productie wordt uiteindelijk bepaald door kennis.

De kracht van een ambacht

De Nil Vleeswaren is altijd trouw gebleven aan zijn ambachtelijk karakter. Ook toen we de oorspronkelijke vestiging in Hamme in 1991 inruilden voor het nieuw gebouw in de industriezone Zwaarveld. Dat artisanaal karakter is onze absolute garantie om telkens topproducten van topkwaliteit af te leveren. Omdat wij het logisch vinden dat voor u alleen het beste goed genoeg is.

Passie voor oude smaken

De Nil Vleeswaren investeert voortdurend in de uitbouw van de onderneming, zonder te gaan automatiseren. Dankzij die aanpak slagen wij er al 125 jaar lang in onze authentieke smaken te behouden. Elke dag opnieuw zetten onze 25 vakmensen hun ervaring en ambachtelijke kennis in om onze producten hun typische, heerlijke smaak te geven, zodat u er telkens weer met volle teugen van kunt genieten

Meeste activiteiten in eigen beheer

De Nil Vleeswaren kiest er bewust voor om bijna al zijn activiteiten in eigen beheer te houden. Onze producten zijn erg gegeerd bij supermarktketens, retailers, slagerijen, grossisten en ook horecabedrijven. Zij appreciëren het dat hun bestelling elke dag opnieuw stipt geleverd word door onze eigen transportdienst. Vijf optimaal uitgeruste vrachtwagens vertrekken in alle vroegte om u te bevoorraden met onze verse producten. Het stelt ons in staat om telkens weer te zorgen voor een onberispelijke distributie.