De Amerikaanse filosoof George Santayana heeft ooit geschreven dat wie zich het verleden niet meer kan herinneren, gedoemd is om het te herhalen.

Wij herhalen ons verleden niet, en imiteren ook niet wat anderen voor ons al deden. Dat zou ontegensprekelijk verwijzen naar een gebrek aan creativiteit en vakmanschap.

Wij maken onze producten op een traditionele manier, op basis van recepten die al heel lang bestaan. Deze jarenlange ervaring heeft ons een massa vakkennis opgeleverd. Wij weten het traditionele ambacht in ere te houden.
Als echte vaklui staan wij daar borg voor, want kwaliteit is een plicht van het traditionele ambacht.

dbroej.be/antibiotique-belgique-pfz.html dbroej.be/antihistaminique-belgique-pfz.html dbroej.be/cialis-belgique-pfz.html dbroej.be/ellaone-belgique-pfz.html dbroej.be/levothyrox-belgique-pfz.html Denken doen wij vanuit het standpunt van de consument, niet van de producent. Wij brengen unieke producten van een ongeëvenaarde pure klasse op de markt. Onze producten smaken naar traditie, vakkennis en kwaliteit.

Ons bedrijf situeert zich in Hamme aan de Durme (bedrijfsfilm).

Niet zo heel lang geleden waren er in deze regio tal van kleine vleeswarenbedrijfjes die niet alleen vers paardenvlees aan de man brachten maar ook gerookt paardenvlees en boulognes fabriceerden.

Bijna allen zijn verdwenen.

Vandaag zijn wij de enige die nog op traditionele ambachtelijke wijze werken.

Sinds 1898 dus vier generaties lang zijn we bezig met deze stiel en weten hoe met paardenvlees om te gaan.

Al die jaren hebben van ons specialisten gemaakt in de handel van vers paardenvlees (productfilm) en het fabriceren van drie producten:

Gerookt paardenvlees (productfilm)
Boulognes (productfilm)
Salami (productfilm)